"Project housing"

Momenteel studeer ik Visueel Design met de specialisatie Art & Design. Voor een van mijn vakken "3D'' werken we vaak een periode aan een gegeven opdracht. Voor deze opdrachten moesten we aan de slag om een woning te creëren die in Rotterdam geplaatst kon worden om 1. Meer huizing te creëren en 2. Een nieuw attractie punt zou zijn voor toeristen.  

Als eerste stap ging ik proberen ideeën voor mijzelf te creëren, dit deed ik door vlekken ecoline op mijn dummy te gooien en vanuit de vormen gebouwen te creëren om mijn inspiratie aan te sprankelen. 
Na dit was het mogelijk voor mij om ideeën te noteren, Veel van mijn schetsen zijn uit de vlekken gekomen. Ik schets altijd graag alles wat ook maar licht in mij opkomt neer op papier, hierdoor kan ik altijd terug vallen op oude ideeën en concepten als ik hulp nodig heb met veder gaan.  
Na drie mogelijke opties gekozen te hebben, ging ik deze drie beter uitwerken. hierdoor kon ik kijken of het concept wat zou kunnen worden of dat ik terug naar mijn schets fase moest gaan.
Na een keuze gemaakt te hebben tussen de drie ontwerpen met behulp van feedback gesprekken met mijn docenten mocht ik aan de gang gaan met het uiteindelijke ontwerp en mijn visie ervan. (ik heb zelf voor ontwerp 1 gekozen) 
Na nog meer feedback gesprekken, ontwerp sessies en onderzoek. Kon ik beginnen aan het realiseren van mijn gebouw, ''The re-turn''. Mijn eerste ontwerp is behoorlijk veranderd door te beseffen wat mogelijk was voor mij om echt te kunnen creëren. 
(het kan ook draaien!! en heeft meerdere buitenkanten)
En als finishing touch, een logo design een naam.
Project housing
Published:

Project housing

a school project with the task of designing a housing that is effecient and artistik.

Published: